JUNTS FEM ESCOLA
AMPA Trilema Santa Ana

L’educació escolar dels nostres fills es un procés important i estem segurs que no ens hem equivocat en l’elecció d’aquest centre escolar.

Dins les aules es respira companyerisme, treball, investigació i molt aprenentatge que es du a terme gràcies a l’entusiasme creat per mestres i alumnes. Dia a dia veiem als xiquets com gaudeixen aprenent no sols amb un guió de llibre sinó elaborant ells els propis llibres.

És necessari recalcar com important  per a nosaltres el que el centre disposa d’una hora lectiva de més gràcies a  la implicació del professorat, ampliant així matèries com anglès oral, l’animació a la lectura , escriptura creativa, tutories verticals i horitzontals on es treballa la reflexió en equip i individuals, l’aprendre junts, el treball en equips, les tecnologies amb Chromebook i Ipads, entre altres moltes coses.

Avui als temps que corren és important el tracte  família/escola per saber com  i que aprenen, Trilema té la clau perquè  així siga, donant l´oportunitat :

  • als familiars d’acompanyar als seus fills de l´etapa d’infantil fins la classe on es té un tracte més a prop amb el mestre,
  • de gaudir tot el que aprenen amb la “Celebració de l’Aprenentatge” els alumnes exposen tot  l’après en cada projecte, és fantàstic gaudir d´eixe moment  únic, cada projecte ens sorprenen,
  • de celebrar les festes com falles, moros i cristians, halloween, carnestoltes , …
  • de celebrar el “dia de les famílies”, on a la porta de l’escola ens reunim pares i xiquets per jugar, ballar, etc., tots junts i després menjar tots junts al carrer o dies especials com el Dia del Llibre o el Dia d’Àfrica.
  • per finalitzar una vegada al mes s´organitza l’assemblea anomenada “Escola en Família” on donen l’oportunitat d’aportar o suggerir algun tema, inquietud o preocupació  a tractar, sempre per millorar l’educació i el benestar dels nostres fills.

Al transcurs de la vida no se sap el que passarà, però el que és ben segur és que Trilema ens ha sorprès per a bé.

AMPA

Bitnami